Skip to content

BLONDE BUIZERD

Dit roofvogelachtige biertje brengt verrassend veel liefde met zich mee. Troebel bier met een zacht kruidige, zoete smaak. Loerend vanuit de Trentse bossen, bevat de Blonde Buizerd een houtig tintje.

ALC. 6.6%VOL.


Ingrediënten: water, mout, hop, gist sinaasappel, suiker

WEIZENT

Deze frisse Weizen bevat tonen van banaan en kruidnagel, wat het bier een zoete, romige smaak geeft. Met een hoogte van bijna 2 meter is de wisent niet te missen op de Brabantse heidevelden.

ALC. 5.5%VOL.


Ingrediënten: water, mout, hop, gist

KOOLWITJE

Een prachtige vlinder, getransformeerd tot heerlijk witbiertje. Met een kruidige smaak van citrus is ons Koolwitje de ideale dorstlesser. Afgaand op de bloemige geur, zie je haar vliegen tussen de bloeiende heideplanten op Herperduin.

ALC. 4.8%VOL.


Ingrediënten: water, mout, hop, gist

TRIPEL TAUROS

De Triple Tauros weerspiegelt het ruige karakter van oergebied Maashorst. Een stoere tripel, amberkleurig met tonen van kruiden en hout. Sinds 2016 graast de Tauros weer op de Maashorst, maar kom niet te dichtbij!

ALC. 8.4%VOL.


Ingrediënten: water, mout hop, gist, suiker

IPAARDJE

Een fruitig biertje onder de dieren van Maashorst. Okergeel van kleur, met een mix van tropische aroma’s. Galopperend over de zanderige vlaktes komt de hoppige aard van het Ipaardje naar boven.

ALC. 6.7%VOL.


Ingrediënten: water, mout, hop, gist

DUBBELE DAS

Dubbel en dwars genieten met deze sterkhouder. Overdag ingegraven onder de burchten van Maashorst, komt de das ’s avonds uit zijn holletje gekropen. Een knaller van een dubbel voor de nachtbrakers onder ons!

ALC. 8.4%VOL.


Ingrediënten: water, mout, hop, kandijsiroop, gist

RÄGERMEISTER

In het Nederlands vrij vertaald naar jachtmeester. Bestaande uit 56 kruiden is dit biertje dé smaaksensatie van oergebied Maashorst. Als kleine ree wandelt de Rägermeister door het Brabantse natuurgebied, maar van binnen voelt het zich een machtig edelhert!

ALC. 7.0%VOL.


Ingrediënten: water, mout , hop, gist, kruidenextract